Jump to content

Welcome, Guest!

Be a part of CinemaVision today! Once registered and logged in, you will have access to public chat and your own private messenger, you can view and contribute guides, collaborate on the forums, review downloads, give reputation to your fellow members, contribute content and so much more. Registering is quick and completely free, so what are you waiting for?
   Sign In    Sign Up

Become a RedCarpet Club Member Today!

   Join Now
  • 0
Moebius01

Trivia flashes previos slide right before fade.

Question

I've just started playing with CinemaVision, first on a pc, and tonight as I'm setting up an odroid device.  The first few tests, I didn't see this, but both last night on the PC, and tonight on th odroid, the trivia slides flash the previous slide just st before the fade to next slide.  So for example, after the first question, then answer slide, right before the next question slide, the previous question slide flashes. Then before the next answer, the previous flashes.

This seemed to start last night.  The first few days playing, I never saw that.  

Edited by Moebius01

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hey there! We need a little more information from you. Please follow this guide to upload your debug log for us to review:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
18 hours ago, Moebius01 said:

Log file located at

https://pastebin.com/qx5xnk3b

 

I also managed to get a screen capture of it happening from my PC (it's happening on both the PC and the Odroid device), which I can send directly to you if it will help.

I've opened an issue with our developer with your log. If you want to paste that screen capture here, you're welcome to do that. If it makes you more comfortable to send it directly to me, you can open a support ticket and attach it there as well. Thanks for the info!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This does a pretty good job showing it, especially when you see the switch between the two different slide styles I currently have.  The source files are located on my PC at present (working on a NAS).  This recording was done from the PC, but the exact same behavior is seen on the the Odroid device (the Odroid current connecting to the PC share via SMB).

I can't remember, but there's a chance this started when I downloaded the second set of trivia slides (the classic quotes).  When I just had the Vibrant series, I don't recall seeing any back flashes like this.  

trivia slide glitch.mp4

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Quick update, I was testing trying to find any common denominator or cause, and found out the slide transition as opposed to fade still has the flicker.  I also trying changing all of the display times back to default and that made no difference.  The only thing I haven't tried yet is deleting the second batch of slides I downloaded and see if the multiple folders is causing the trouble.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

About Us

CinemaVision began in 2014 as a collaboration to create content for use with your home theater, offering movie trivia slides and video bumpers. It has since grown to be THE PREMIER WAY to create and customize your preshow experience. Download the CinemaVision add-on for Kodi today from the official Kodi repository, and easily create a sequence of trivia, videos, trailers, home automation triggers and more that will bring the experience of a movie theater straight to your screen!

×

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines and Terms of Use.