Jump to content

Welcome, Guest!

Be a part of CinemaVision today! Once registered and logged in, you will have access to public chat and your own private messenger, you can view and contribute guides, collaborate on the forums, review downloads, give reputation to your fellow members, contribute content and so much more. Registering is quick and completely free, so what are you waiting for?
   Sign In    Sign Up

Become a RedCarpet Club Member Today!

   Join Now
  • 0
LenniePaz

CV and SmartThings help

Question

I'm trying to follow the tutorial, but I'm stuck at "Install the Kodi/XBMC Callback Endpoint for Light Control SmartApp within the SmartThings IDE". When I click the link for that, the link is dead. Where can I find the Smart app?

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
26 minutes ago, bullwinkl said:

That's what I'm trying to do, but it's not working for me. I put the 2 codes in SmartThings IDE, but they don't show up in the SmartThings app on my Android. Is this what it should look like?

 

https://drive.google.com/file/d/1DGVxzWRhoiHX3TbhXCluCkSfhnPUIO4e/view?usp=drivesdk

Edited by LenniePaz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had a problem with the GitHub link, but posted the updated on in the above topic.  Not sure if that will help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, OTA said:

I had a problem with the GitHub link, but posted the updated on in the above topic.  Not sure if that will help.

I finally got it all set up, and it was working last night. Tonight it isn't working, and I get this message when I run the test. Any idea what's wrong?

Edited by LenniePaz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You should blank out your token as that can be used from anywhere by anyone.  Looks like a permissions issue of some kind.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 minutes ago, OTA said:

You should blank out your token as that can be used from anywhere by anyone.  Looks like a permissions issue of some kind.

Would that be the Kodi permissions, or SmartThings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
10 hours ago, LenniePaz said:

Would that be the Kodi permissions, or SmartThings?

Looked like a SmartThings permission issue.  Maybe your hub was just down?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
33 minutes ago, OTA said:

Looked like a SmartThings permission issue.  Maybe your hub was just down?

That was the first thing I checked, and it was up and running. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
19 minutes ago, OTA said:

Can you repost your screenshot, but bank out your tokens?

I ended up deleting everything, and starting from scratch. When I do the test, the lights do what they are supposed to, but the test results screen gets frozen, and I have to reboot Kodi to get out of that screen. Is that normal? Also, when I click on a movie in Kodi, the lights don't always turn off, but I hit pause, and they do come on. If I hit play after pause, they will turn off. What is the name of the Event I should be using, to make the lights turn off when I click on a movie? Is that different than hitting the actual Play button? I'm using "on Playback Started", so should the lights turn off when I click on the movie, or is that only for clicking on the Play button?

Edited by LenniePaz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'll check out my CVaction files this evening and post them up for your review.  It's been a while since I've messed with it since it's working without issues for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
18 minutes ago, OTA said:

I'll check out my CVaction files this evening and post them up for your review.  It's been a while since I've messed with it since it's working without issues for me.

Okay, thank you so much !

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, that kinda sucks.  The guide that was on this forum reports that I don't have permissions to view it anymore.  All my action files just link to the SmartThings API, so all the settings are in the callback endpoint.  If it's failing, I would suspect a problem with your token.

Below is an example of my featurelights.cvaction file.  With my token redacted of course.

https://graph-na02-useast1.api.smartthings.com:443/api/token/[redacted]/smartapps/installations/[redacted]/play

Is this the guide you are using?

 

Edited by OTA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

About Us

CinemaVision began in 2014 as a collaboration to create content for use with your home theater, offering movie trivia slides and video bumpers. It has since grown to be THE PREMIER WAY to create and customize your preshow experience. Download the CinemaVision add-on for Kodi today from the official Kodi repository, and easily create a sequence of trivia, videos, trailers, home automation triggers and more that will bring the experience of a movie theater straight to your screen!

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines and Terms of Use.