Jump to content

Welcome, Guest!

Be a part of CinemaVision today! Once registered and logged in, you will have access to public chat and your own private messenger, you can view and contribute guides, collaborate on the forums, review downloads, give reputation to your fellow members, contribute content and so much more. Registering is quick and completely free, so what are you waiting for?
   Sign In    Sign Up

Become a RedCarpet Club Member Today!

   Join Now
  • 0
jtslade

1st couple (or 10) trivia slides are blurry?

Question

Anyone have a weird glitch where the 1st couple or maybe even 10 slides are super blurry like they are not rendering all the way.. Then magically at slide 7 or 10 they clear up. Repeats 100% of the time when I test out a sequence. 

I'm using Vibrant Trivia and some Croods Trivia and some others and I can't figure out what the issue is. Any help is appreciated!

 

TY

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

What version of Kodi?

What system are you running it on?

Can you provide logs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Kodi 18.1

Fire HD TV

Cinema Vision Ver. 1.1.1

I have not been able to post my logs to pastebin as I get an error message. I setup an account at pastebin.. Any other way to get the logs?

Edited by jtslade

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I don't have any experience with the android based devices running Kodi, so I'm not sure how else to obtain the logs.  There are multiple versions of 1.1.1.  Is it a10, a12?  We may not be able to be for certain without the logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 3/21/2021 at 2:41 PM, MartinsVision said:

are you sure all the slides are the same resolution ? if kodi is resizing it can cause that .. 

Checked and all the slides are 1920 x 1080 HD sized. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

https://pastebin.com/HigVLCy9

From a movie night on the 23rd (Tuesday) this week. 

I'll get another up today from a fresh run of Cinema Vision. Slides that were blurry was completely random. Definitely would go for a dozen blurry then would be clear for 10 -12 then blurry. 

 

kodi.old.log

FYI i sideloaded ES file manager and then ran the FTP on the AFTV and downloaded the kodi log and kodi old log at:

 

/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

After checking the logs on a hunch I switched the color mode of the Amazon Fire TV to CMYK mode. Have now run the test sequence. All slides perfect, all intros and trailers run perfectly but bombs out at the feature start.  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Had an issue with Kodi library, updated it and set Fire TV to CMYK. All slides-trivia and trailers-bumpers ran correctly and movie started perfectly. The 1st time, 2nd try was about half and half blurry. 

Edited by jtslade

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 hours ago, jtslade said:

Had an issue with Kodi library, updated it and set Fire TV to CMYK. All slides-trivia and trailers-bumpers ran correctly and movie started perfectly. The 1st time, 2nd try was about half and half blurry. 

seem like it something on with you box what are you running kodi on ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Glad to hear you got your slides sorted.  There's been a few topics about the video blacking out.  Looks like your running CV 1.1.1.  Check out the below thread and see if it helps.  I think there was also a mention of something weird if the timing of the trivia was changed, but I couldn't find it.

Cinemavision no longer working on v 18.9 Leia properly - CinemaVision Add-on Feature Requests - CinemaVision

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, OTA said:

Glad to hear you got your slides sorted.  There's been a few topics about the video blacking out.  Looks like your running CV 1.1.1.  Check out the below thread and see if it helps.  I think there was also a mention of something weird if the timing of the trivia was changed, but I couldn't find it.

Cinemavision no longer working on v 18.9 Leia properly - CinemaVision Add-on Feature Requests - CinemaVision

 

 

I wish, ran the movie night tonight and it was about 3/4ths of the slides were blurry. On the upside the entire sequence ran without a crash (coming attractions bumper, 2 trailers, policy bumper, audio format bumper then the movie). I was shocked. But still working on the blurry slides.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

About Us

CinemaVision began in 2014 as a collaboration to create content for use with your home theater, offering movie trivia slides and video bumpers. It has since grown to be THE PREMIER WAY to create and customize your preshow experience. Download the CinemaVision add-on for Kodi today from the official Kodi repository, and easily create a sequence of trivia, videos, trailers, home automation triggers and more that will bring the experience of a movie theater straight to your screen!

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines and Terms of Use.