Jump to content

Welcome, Guest!

Be a part of CinemaVision today! Once registered and logged in, you will have access to public chat and your own private messenger, you can view and contribute guides, collaborate on the forums, review downloads, give reputation to your fellow members, contribute content and so much more. Registering is quick and completely free, so what are you waiting for?
   Sign In    Sign Up

Become a RedCarpet Club Member Today!

   Join Now
  • 0
jlcpremier

CV crashing on trailers/main feature load

Question

CinemaVision crashes when trailers are loaded, it's hit and miss but mostly from iTunes (also if I only use iTunes, I get the same trailers over and over) and then it also crashes when it tries to launch the main feature.

I am using PLEX via plexkodiconnect to run the main feature. Again it's hit or miss if it works.  I've noticed CV doesn't ever crash when playing locally stored files though (pre-rolls and bumpers locally on my server)

Not sure what I can do to troubleshoot it.

Running CoreElec (Kodi) 19.4.0 and CinemaVision 1.5.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines and Terms of Use.