Jump to content

Welcome, Guest!

Be a part of CinemaVision today! Once registered and logged in, you will have access to public chat and your own private messenger, you can view and contribute guides, collaborate on the forums, review downloads, give reputation to your fellow members, contribute content and so much more. Registering is quick and completely free, so what are you waiting for?
   Sign In    Sign Up

Become a RedCarpet Club Member Today!

   Join Now
  • 0
Sign in to follow this  
Schroeder

1.0.8 bug - Content scraper ignores files with capitalized extensions

Question

Hi, I wasn't sure if I should post bugs here or on GitHub.  If I need to be redirected, please do so!

 

I had some video bumpers with a *.MP4 extension.  They weren't showing up after a content update.  I added them as a source in Kodi, still no change.  Once I changed them to *.mp4, a content update found them.  Seems like this could be an easy bug to fix, just ignore case on the content scraper.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
On 3/4/2016 at 5:48 PM, Schroeder said:

Hi, I wasn't sure if I should post bugs here or on GitHub.  If I need to be redirected, please do so!

 

I had some video bumpers with a *.MP4 extension.  They weren't showing up after a content update.  I added them as a source in Kodi, still no change.  Once I changed them to *.mp4, a content update found them.  Seems like this could be an easy bug to fix, just ignore case on the content scraper.

We just pushed out a new version that should fix this issue. You should see 1.0.10 on the Kodi repository shortly. Let us know if that doesn't fix the issue and we'll keep digging.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 3/15/2016 at 10:45 AM, Ragnarok said:

@Schroeder, did the 1.0.11 update fix the issue?

no, it did not.  Just to be sure I made a copy of a video, renamed it to *.MP4, and updated content.  To verify if it's there or not, I go into the sequence, edit the feature intro bumper (it was in this folder), change random to No, go to set source and look for my newly added vid *.MP4.  It wasn't there...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
28 minutes ago, Schroeder said:

no, it did not.  Just to be sure I made a copy of a video, renamed it to *.MP4, and updated content.  To verify if it's there or not, I go into the sequence, edit the feature intro bumper (it was in this folder), change random to No, go to set source and look for my newly added vid *.MP4.  It wasn't there...

We'll take another look and get it resolved in 1.0.12.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

About Us

CinemaVision began in 2014 as a collaboration to create content for use with your home theater, offering movie trivia slides and video bumpers. It has since grown to be THE PREMIER WAY to create and customize your preshow experience. Download the CinemaVision add-on for Kodi today from the official Kodi repository, and easily create a sequence of trivia, videos, trailers, home automation triggers and more that will bring the experience of a movie theater straight to your screen!

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines and Terms of Use.