Jump to content

kiboy6

Cast Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kiboy6

  • Rank
    Newbie
  1. Yes, as OTA guessed, it's due to running the latest stable version of Coreelec an Android AMLOGIC boxes. I too have everything setup in a fairly futureproofed way hardware-wise for a least another year or two so I may be "stuck" on Kodi 18 for a while yet. Hope the eventual solution to the trailers buffering issue might be version independent! Fingers crossed. I'm also considering running a script to download a bunch of trailers offline as bullwinkl mentioned in his other thread. Only thing I'm wondering is if it would be feasible with such an arrangement for trailers to be deleted after being viewed. Anybody have any smart ideas for that? No I have it set to play one random "Feature Intro' video before the feature. There are several video files in the correct "Feature Intro" content folder, just as there are in the "trailers Intro" folder which works correctly. I wonder if the issue is just updating content in CV? (Can't check now - will be able to a bit later) - Is updating CV content something we need to do on a regular basis or only when the content in the folders has changed? Cheers
  2. I fixed (I think) the skin helper service problem by making sure it, and all related add-ons, were downgraded to official Kodi repo versions. But, as you suspected, the seemingly random buffering of certain Apple trailers continues. Weird. Wonder what the variable could be. Also, don't suppose you have any idea from my previous log why feature intro bumper didn't play? Thanks so much
  3. Thanks a lot for looking into it further . Any idea what next step could be to troubleshoot / fix Skin Helper Service issue?
  4. thanks bullwinkl , looked over your thread and yes, I do think it's probably the same issue. The weird thing is that around half of the Apple trailers play flawlessly and half will buffer endlessly even if quality is limited to 480p. If so we could still work around the problem if we could identify which trailers are problematic and have CV avoid those ones? If not, I'm also rather interested in your mediahuman trailer downloading solution. Would be awesome if you could share the scripts you use. Is it possible to have the downloaded trailers deleted not only after a month but also after each one is played? That would also provide a solution to the other issue i have (mentioned here) with trailers repeating across the two separate kodi installations in my house. Cheers!
  5. Hi Matt, Thanks so much for looking into this! So kind of you - so awesome that you and others keep this going - This addon is so vital - amazing how few people take the time to set up and appreciate these things these days! Anyway, I'm running CinemaVision 1.1.1.a12 version on Kodi Leia Coreelec here's the paste: https://pastebin.com/SiktiWEK Here's a description of what happens in the log, including a few odd behaviours even outside the one I mentioned: 1.) First time Cinemavision was asked to run (via context menu on library movie "Vacation Friends") it went to black screen for a while then returned to Kodi movies library view without ever running. (this is unusual - not sure why it happened this time!) 2.) I then repeat instruction to run Cinemavision via context menu on same movie. This time it runs successfully 3.) Trailers intro bumper plays successfully. 4.) Trailer 1 out of 4 buffers unplayably til I press skip. Trailers 2 and 3 stream just fine (I press skip after 20 seconds or so of successful playback) . Trailer 4 out of 4 buffers unplayably til I press skip. 5.) Feature intro bumper is not played despite being selected in my Cinemavision sequence 6.) Ratings bumper and then feature work fine. 7.) Cinemavision reports error when i try to upload log to pastebin, and i had to do so manually. Thanks so much again if you can shed any light on this.
  6. Has anybody else experienced this? I haven't been able to identify which ones work and which don't. I have only Apple as my streaming trailer source and at least half of the trailers buffer so slowly that they are unplayable. Wonder if this is a common issue?
  7. Thanks so much! Looking fwd to it :) I tried the ugly fix of using path substitution in Kodi to point to a copy of wathcedstatus.db on the same NAS that all my media is on, but Cinemavision seems to ignore this substitutuion. I know that .db files aren't meant to play nice with path substitution anyway. I also tried using path substitution for the entire CV addon data folder. This actually worked for some files (notably settings.xml) but the remote copy of wathcedstatus.db remained untouched.
  8. Anyone have any ideas for this? I keep seeing the same trailers when i watch movies in my bedroom and living room... ...have tried playing around with path substitution for wathcedstatus.db and/ for the entire cinemavision addon data folder, but it doesn't work so far.... if anybody has a creative solution for this issue i would super appreciate it :)
  9. Is there a file I could somehow point to a network location instead of local so both kodi installations in my house could share trailers watched status? At the moment whenever i switch between rooms in my house i tend to get the same trailers playing that i have just seen recently in the other room. Thanks so much if anybody can help find a solution to this
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines and Terms of Use.